Underhållning och nöje

BAUHAUS byggvaruhus i Linköping

BAUHAUS byggvaruhus i Linköping

Din ultimata destination för hemprojekt och renoveringar

BAUHAUS är en välkänd kedja av byggvaruhus som återfinns runtom i Sverige, inklusive i Linköping där det erbjuder ett brett sortiment för både hemmafixare och professionella byggare. Varuhuset i Linköping är beläget på Östra Svedengatan 31 och är känd för sin kundservice och rådgivning. Med sitt stora utbud av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser, är det en av de ledande aktörerna på den lokala byggmarknaden.

Linköpings butiken förser inte bara kunder med byggmaterial och verktyg, utan även med inspiration och lösningar för olika typer av projekt. Öppettiderna är anpassade för att tillgodose både tidiga fåglar och kvällsaktiva, vilket gör det möjligt för kunder att besöka varuhuset när det passar dem bäst. BAUHAUS i Linköping strävar efter att ge sina kunder en smidig och effektiv shoppingupplevelse, oavsett om det gäller inköp i butik eller användning av deras leveranstjänst.

Företaget har också en stark närvaro online, där information om öppettider, tjänster och produkter enkelt kan nås. Med en solid bakgrund och ett omfattande nätverk av leverantörer säkerställer BAUHAUS att den senaste tekniken och de mest hållbara materialalternativen finns tillgängliga för Linköpings byggprojekt. BAUHAUS etablering i Linköping betjänar inte bara lokala kunder utan bidrar även till stadens ekonomiska utveckling och dynamik.

Om BAUHAUS Linköping

BAUHAUS Linköping är ett varuhus med ett brett sortiment inom områden så som bygg och trädgård. De erbjuder inte endast produkter utan också service som kundrådgivning för att tillmötesgå kundens behov.

Öppettider och kontaktuppgifter

Måndag – Fredag: 07:00 – 20:00
Lördag – Söndag: 09:00 – 18:00
Telefonnummer: 010 180 18 00
Adress: Östra Svedengatan 31, 582 73 Linköping

Kunder kan även hitta mer information och tjänster på BAUHAUS egen webbplats.

Service och kundklubb

BAUHAUS Linköping erbjuder personlig service och rådgivning. De har en kundklubb känd som BAUHAUS Premium som ger tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner. Medlemmar kan förvänta sig att erhålla bättre villkor och service.

Butikens sortiment

Varuhuset stoltserar med ett omfattande utbud av produkter, från byggvaror till trädgårdsutrustning. Kunder kan hitta allt från ytterdörrar till växthus och verktyg. Sortimentet är anpassat för att tillgodose både amatörbyggarens och den professionella hantverkarens behov med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Erbjudanden och inspiration

BAUHAUS byggvaruhus i Linköping erbjuder ett imponerande utbud av varor och tjänster för både gör-det-själv-projekt och proffsbyggare. Med frestande erbjudanden och inspirerande innehåll är de ett värdefullt resurscentrum för alla typer av byggprojekt.

Aktuella erbjudanden

BAUHAUS Linköping ger sina kunder tillgång till aktuella erbjudanden genom ett sortiment av kataloger och nyhetsbrev. Kunder kan spara pengar på allt från järn och byggmaterial till trädgårdsprodukter och verktyg.

  • Veckans Erbjudanden: Veckans erbjudanden inkluderar ofta rabatter på populära varumärken och produkter.
  • Medlemskvällar: Medlemskvällar bjuder på exklusiva rabatter för kundklubbmedlemmar.

Inspiration och rådgivning

BAUHAUS i Linköping är en källa till inspiration och rådgivning för sina kunder. De gör det enkelt att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna och produkterna som kan omvandla vilket utrymme som helst.

  • Nyhetstips via Nyhetsbrev: Intresserade kan anmäla sig till BAUHAUS nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna.
  • ECO-produkter: Hållbarhet är nyckeln hos BAUHAUS, och de uppmuntrar användningen av ECO-produkter från Finja för att minska klimatpåverkan.

Online shopping och tjänster

Med BAUHAUS webbshop kan kunder handla bekvämt online och välja mellan leverans direkt hem eller hämtning i varuhuset i Linköping.

  • Hemleverans: Kunder kan dra nytta av servicealternativet för hemleverans, vilket sparar både tid och transportkostnader.
  • Företagsservice: För företagskunder erbjuder BAUHAUS tjänster anpassade till deras specifika behov, inklusive montagekostnadsberäkningar.

Kundklubben hos BAUHAUS tillhandahåller ytterligare förmåner genom att erbjuda tjänster och inspirationsmaterial specifikt riktat till sina medlemmar.