Underhållning och nöje

Flyttfirma med kvalité som ledord

Flyttfirma med kvalité som ledord

Vid en flytt är det mycket som ska ske på kort tid. Därför är det vanligt att ta hjälp med olika delar av flytten, och för många är det kluriga logistiken med att flytta ett helt bohag till en ny adress. Istället för att behöva ta ledigt från jobbet och själv bära runt sina möbler är ett prisvärt alternativ att anlita en flyttfirma som bistår med både fordon för frakt och med att bära såväl möbler som flyttlådor.

Allt om näringslivsfrågor finns på bloggkatalog.se.

Tilläggstjänster vid flytt

Utöver att hjälpa till att bära färdigpackat gods kan många flyttfirmor utföra fler tjänster, här är några exempel:

  • Tillhandahålla emballage, så som bubbelplast och flyttkartonger. Många gånger kan de också bistå med att leverera detta hem till kunden när de är ute och kör i området.
  • Packa sakerna som ska flyttas, om man inte har tid eller inte har möjlighet att ta sig hem inför flytten. Detta kan vara en väldigt bra lösning om man t.ex. veckopendlar, eller vid försäljning av dödsbo på annan ort.
  • Magasinera möbler som inte får plats eller inte passar in i det nya boendet. Flyttfirman har ofta förmånliga lösningar om man behöver förråd för en tid, innan man vet vad det ska bli av möblerna efter t.ex. ett dödsbo.
  • Flyttstädning när bostaden är tömd på lösöre. En flyttstädning är något som många väljer att anlita proffs för eftersom det är både tidskrävande och utmanande. När en flyttfirma hjälper till med städningen garanteras även resultatet, och om man inte skulle bli nöjd kommer de tillbaka och kompletterar städningen.

Gratis offert från flyttfirma

När det är dags att flytta kan det vara värt att ta in offerter från flera olika flyttbolag för att kunna jämföra priser och tjänster. Dessutom är det väl värt att väga in tidigare kunders recensioner för att se om flyttfirman är serviceinriktad och vill kundens bästa. Offerter är utan motkrav, så det är fritt att begära ett uppskattat pris för tjänsten. Ska man flytta längre kan det löna sig att kontakta en större flyttfirma som kan samordna flera flyttar och därmed pressa priset på körningen mellan städer. Kom också ihåg att det går att använda sitt RUT-avdrag på flytthjälp!